Geachte mevrouw / meneer,

Het werkcomité Netwerk en Soosdagen i.s.m. het bestuur van stichting Nusantara Amsterdam nodigen u hierbij van harte uit voor haar eerste Netwerk- en Soosdag in 2019 voor volwassenen, ouderen en senioren (z.o.z.) op donderdag 18 april 2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur in de Activiteitenruimte van het wooncentrum De Drecht
Niftrikhof 1
1106 SB Amsterdam (Zuidoost).

Onze activiteiten zijn bedoeld voor volwassenen, ouderen en senioren, die afkomstig zijn van - dan wel op de een of ander manier georiënteerd zijn op - het toenmalige Nederlands Oost-Indië, het huidige Indonesië. Ook volwassenen, ouderen en senioren van andere etnisch-culturele komaf die speciaal voor deze soosmiddag uitgenodigd zijn, zijn van harte welkom.

 

*****In verband met de bestelling van maaltijden en drank vernemen wij gaarne of u alleen dan wel met partner denkt te komen.

U dient dit uiterlijk vòòr 13 april door te geven aan :

Hanoch Nahumury 06-20123733 (tussen 19:00 – 21:00 uur en ook in het weekend) of

U kunt bellen of smsen of u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. *****

Tenslotte informeren wij u hoe u met het openbaar vervoer naar De Drecht kunt komen.

Routebeschrijving met openbaar vervoer:

Vanuit Bijlmer Arena, Amstelstation of Centraal Station neemt U metrolijn 54 tot aan het metrostation Holendrecht, hier stapt u uit, loopt in de richting van uitgang Holendrecht Noord. Beneden gaat u naar rechts en vervolgens weer naar rechts, loopt evenwijdig met de metrolijn in de richting van het wooncentrum De Drecht. Bij de parkeerplaats aangekomen gaat u linksom en ziet u in de verte de ingang van het wooncentrum De Drecht. Hier gaat u bij Niftrikhof 1 naar binnen.

Komt u vanuit Amsterdam WTC of Amsterdam RAI dan neemt u metrolijn 50 richting Gein en stapt u uit bij het metrostation Holendrecht. U loopt in de richting van uitgang Holendrecht Noord, beneden bij de uitgang, gaat u naar rechts, vervolgens gaat u weer naar rechts, loopt u evenwijdig met de metrolijn en vooraan bij de parkeerplaats gaat u linksom, waar u in de verte, het gebouw van het wooncentrum De Drecht en de ingang, aan de Niftrikhof 1 aantreft en hier naar binnengaat.

Komend vanuit Ganzenhoef, Kraaiennest neemt u buslijn 41 tot aan de bushalte Holendrechtplein.

U loopt in de richting van het winkelcentrum Holendrecht en komt aan de achterzijde van het wooncentrum De Drecht, waar u het monument ziet en vervolgens loopt u naar de voorzijde, waar de ingang is aan de Niftrikhof 1.

Wij hopen uw belangstelling gewekt te hebben en zien uw komst graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Namens bestuur en werkcomité ‘Netwerk- en Soosdagen’,

Hanoch Nahumury

 

Geachte heer / mevrouw,

  Bapak / Ibu yang terhormat,

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de periodieke bijeenkomst op donderdag 18 april a.s., die om de twee maanden wordt georganiseerd en in de activiteitenruimte van het woon-centrum
De Drecht, Niftrikhof 1,
1106 SB Amsterdam, plaatsvindt.

  Kami mengundang Ibu/Bapak untuk menghadiri pertemuan periodik hari kamis 18 april 2019 yang kami selenggarakan setiap dua bulan sekali, bertempat di gedung
De Drecht,
Niftrikhof 1,
1106 SB Amsterdam.
         
Aanvang 13:00 tot 17:00 uur met als programma:   Mulai dari jam 13:00 sampai jam 17:00 dengan acara sebagai berikut:
         
13:00 uur Deur open met muziek van Duo Match.   jam 13:00 Pintu dibuka dengan musik dari Duo Match.
13:25 uur Opening en presentatie van het programma.   Jam 13:25 Pembukaan dan penyampaian acara dan lain lain.
13:35 uur Een lezing door mevrouw Maria Cuartas Y de Marchena, Hoofd Burgerschap & Diversiteit van de gemeente Amsterdam.   Jam 13:35 Ceramah oleh Ibu Maria Cuartas Y de Marchena, Kepala Kewarganegaraan & Keragaman dari kotamadya Amsterdam.
14:20 uur Korte pauze met muziek van Duo Match.   Jam 14:20 Istirahat singkat di iringi musik dari Duo Match.
14:50 uur Bewegen met mevrouw Jetty Soedira.   Jam 14:50 Senam bersama Ibu Jetty Soedira.
15:20 uur Informeel samen zijn met muziek.   Jam 15:20 Berkumpul bersama secara bebas di iringi musik.
15:50 uur Zo maar een (waar) verhaal over de Herdenkingsdag 21 maart 1951 door mevrouw Mietji Hully.   Jam 15:50 Suatu ceritera (benar) mengenai Hari Peringatan
21 Maret 1951 dari Ibu Mietji Hully
16:35 uur Informeel samen zijn met muziek.   Jam 16:35 Berkumpul bersama secara bebas di iringi musik.
17:00 uur Afsluiting.   Jam 17:00 Penutup.
  Namens bestuur en werkcomité Netwerk- en Soosdagenzeggen wij u alvast dank en hopen u graag terug te zien.

Hanoch Nahumury
    Atas nama pengurus Yayasan dan komité Netwerk- en Soosdagen
kami mengucapkan banyak terima kasih dan sampai bertemu lagi.

Hanoch Nahumury

Het werkcomité Netwerk- en Soosdagen i.s.m. het bestuur stichting Nusantara Amsterdam ondersteund door stichting Venzo,

Bewonerscommissie De Drecht, Buurthuizen Zuidoost en wordt financieel mogelijk gemaakt door het stadsdeel Amsterdam

Zuidoost in casu gemeente Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u ook de website van onze stichting bezoeken:

http://www.nusantara-amsterdam.nl

De periodieke netwerk- en soosdagen zijn bedoeld voor volwassenen, ouderen en senioren, die afkomstig zijn van -dan wel op de een of ander manier georiënteerd zijn op- het toenmalige Nederlands Oost-Indië, het huidige Indonesië. Ook volwassenen, ouderen en senioren van andere etnisch culturele komaf die speciaal voor deze soosmiddagen zijn uitgenodigd, zijn van harte welkom.

Per keer worden door (gast)sprekers actuele thema’s over zorg en welzijn besproken. Voorts wordt  informatie en voorlichting gegeven over wonen, gezondheid, vrijetijdsbesteding, uitkeringen en pensioenen. Eveneens worden door individuele deelnemers interculturele thema’s besproken en uitgewisseld in de vorm van persoonlijke verhalen, essays en of boeken, die op deze middagen aandacht krijgen.

Ook is er (meer) beweging voor ouderen, zoals tai chi, poco-poco, line-dance en afgewisseld met muzikale intermezzo’s en wordt de middag afgesloten met een  warme maaltijd.