Een 3e serie van twee Soos- & Netwerkdagen in november en december 2020

Geachte mevrouw / meneer,

Het werkcomité Netwerk en Soosdagen i.s.m. het bestuur van stichting Nusantara Amsterdam nodigen u van harte uit voor een 3e serie van twee Soos- en Netwerkdagen tijdens corona tijd in de maanden november en december 2020 voor volwassenen, ouderen en senioren

op de dinsdagen van 24 november en 15 december 2020

van 13:00 uur tot 17:00 uur

in de theaterzaalruimte van buurthuis Holendrecht,

Holendrechtplein 36,

1106 LP Amsterdam (Zuidoost).

Onze activiteiten zijn bedoeld voor volwassenen, ouderen en senioren, die afkomstig zijn van – dan wel op de een of ander manier georiënteerd zijn op – het toenmalige Nederlands Oost-Indië, het huidige Indonesië. Ook volwassenen, ouderen en senioren van andere etnisch-culturele komaf die speciaal voor deze soosmiddag uitgenodigd zijn, zijn van harte welkom.

In verband met het in achtnemen van de 1,5 meter maatregel en de beperkte theaterzaalruimte + de bestelling van maaltijden en drank vernemen wij gaarne of u alleen dan wel met partner denkt te komen. Wie het eerst meldt, het eerst maalt, want ons motto is: vol=vol. U dient dit uiterlijk vòòr 22 november door te geven aan:

Hanoch Nahumury 06-20123733 (tussen 19:00 – 21:00 uur en ook in het weekend) of U kunt bellen, smsen, whatsappen of u kunt mailen naar nusantara.amsterdam@gmail.com

Tenslotte informeren wij u hoe u met het openbaar vervoer naar het buurthuis Holendrecht kunt komen.

Routebeschrijving met openbaar vervoer:

Vanuit Bijlmer Arena, Amstelstation of Centraal Station neemt U metrolijn 54 tot aan het metrostation Holendrecht, hier stapt u uit, loopt in de richting van uitgang Holendrecht AMC. Beneden gaat u naar links en volgt uw weg in de richting van het winkelcentrum. Bij de viersprong komt u op een plein en ziet u links diagonaal het buurthuis Holendrecht in de verte en de ingang van het buurthuis Holendrecht. Hier gaat u bij Holendrecht 38 naar binnen.

Komt u vanuit Amsterdam WTC of Amsterdam RAI dan neemt u metrolijn 50 richting Gein en stapt u uit bij het metrostation Holendrecht. U loopt in de richting van uitgang Holendrecht AMC, beneden bij de uitgang, gaat u naar links en volgt uw weg in de richting van het winkelcentrum. Bij de viersprong komt u op een plein en ziet u links diagonaal het buurthuis Holendrecht in de verte en de ingang van buurthuis Holendrecht. Hier gaat u bij Holendrecht 38 naar binnen.

Komend vanuit Ganzenhoef, Kraaiennest neemt u buslijn 41 tot aan de bushalte Holendrechtplein. U loopt in de richting van het winkelcentrum Holendrecht waar u naar links gaat en loopt langs diverse winkels tot aan het plein. Hier slaat u linksaf en ziet u in de verte het buurthuis en de ingang van het buurthuis Holendrecht. Hier gaat u bij Holendrecht 38 naar binnen.

Wij hopen uw belangstelling gewekt te hebben en zien uw aanmelding en komst graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Namens bestuur en werkcomité ‘Netwerk- en Soosdagen’,

(w.g.)
Hanoch Nahumury